OSUKO Ammunta

OSUKO Ammunta (Asekonsultti Antti Jokinen, Oulun Viihdeammunta) on vuonna 2011 perustettu asealan ja ohjelmapalvelualan yritys. Keskityimme aluksi viihteelliseen ammunta-aiheiseen ohjelmapalveluun. Alkuvaiheen jälkeen perustaja-Antin pitkäaikaisen kilpaharrastuksen myötävaikutuksella tarjontaamme lisättiin tuotemyynti. Tuotemyyntimme keskittyy tällä hetkellä ammunnan harjoittelulaitteisiin ja ampumasuorituksen analysointilaitteisiin sekä erilaisiin ampumasimulaattoreihin. Tuotteet on mahdollista tilata suoraan OSUKO-verkkokaupastamme (Holvi). Tuotteiden maahantuonnin ja myynnin sekä ohjelmapalvelun lisäksi tarjoamme viihdeammuntalaitteiden vuokrausta. Yhtenä palvelumuotona tarjoamme myös asealaan, kuten ampumaratasuunnitteluun (erityisesti sisäampumaradat, ampumakinot) liittyvää konsultointia. Vuonna 2019 teimme pienen brändimuutoksen, jonka tuloksena olemme nyt: OSUKO Ammunta!

MITEN VIIHDEAMMUNTA MÄÄRITELLÄÄN?

VIIHDEAMMUNTA on viihteellistä, turvallista ja helposti seurattavaa reipasta ammunta-aiheista ajanvietettä kaikenlaisiin yksityisten, yhteisöjen ja yritysten sekä muiden tapahtumajärjestäjien yleisö-, asiakas- ja työntekijätilaisuuksiin sekä erilaisiin juhliin ja illanviettoihin! Tärkeintä ei ole napakympin ampuminen, vaan se, että osumasta syntyy yhteisesti koettavaa osuvaa viihdettä! (c) Asekonsultti Antti Jokinen

Osuvaa viihdettä ammattitaidolla ja asenteella!

Antin kisaennätykset/Competition Records

588 p  Isopistooli/Center Fire Pistol (.32, 25 m)

580 p  Ilmapistooli/Air Pistol (.177, 10 m)

578 p  Sotilaspika/Military Rapid Fire (.32 , 25 m)

566 p  Vakiopistooli/Standard Pistol (.22, 25 m)

558 p  Vapaapistooli/Free Pistol (.22, 50 m)

Antti Jokinen
 

[ yrittäjä ja kilpa-ampuja ]

 

Yrityksen perustaja ja kilpa-ampuja Antti Jokinen. Antin ammuntaosaaminen on kehittynyt pistooliammunnassa, jonka parissa hän on tehnyt pitkän ja ansiokkaan kilpa-ampujauran menestyksekkäässä Puolustusvoimien ammunnan edustusvalmennusjoukkueessa.

 

Antti on muun muassa

- vakiopistoolin Suomen Mestari (v. 2011)

- isopistoolin SM-hopeamitalisti (v. 2015)

- isopistoolin SM-pronssimitalisti (v. 2017)

- maastoammunnan PM-pronssimitalisti (v. 1995) ja

- vapaapistoolin ja maastoammunnan moninkertainen Sotilaiden Suomen Mestari sekä

- iso- ja vapaapistoolin moninkertainen Pohjois-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan Mestari (viimeisin: P-S isopistoolin mestari 2020)

- Lapua Eurooppa Cup (isopistooli) joukkuehopeamitalisti 2020.

 

Antti oli Poliisihallituksen hyväksymä ase-alan elinkeinonharjoittaja (Aseiden käyttöön kouluttaminen) ennen lakimuutosta, jossa poistettiin kyseisen toiminnan luvanvaraisuus. Antti omaa suoritettujen vastuuhenkilökokeiden kautta myös valmiudet kaupallisen ampumaradan ja asekaupan pitämiseen.

Antin suunnittelu- organisointi- ja johtamistaidot ovat hioutuneet niin Puolustusvoimien palveluksessa kuin yrittäjyyden ja monipuolisten opintojen aikana. Upseerin tutkinnon (1992) lisäksi Antti on kehittänyt osaamistaan muun muassa datanomin tutkinnon (2006) ja ammattikorkeakoulun taloushallinnon opintojen (2012-14) aikana sekä suorittamalla ylemmän ammattikorkeakoulun Yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamisen tutkinnon (Tradenomi, Ylempi AMK, 2017). Viimeisimpänä Antti on suorittanut Suomen Ampumaurheiluliiton I-tason valmentajakoulutuksen (2019).

Antin kokemus, ammuntaosaaminen ja henkilökohtaiset kontaktit kotimaisiin ja ulkomaisiin laitevalmistajiin mahdollistavat asiantuntevan palvelun Teille, jotka suunnittelette ampumaratoja tai viihdeammuntapisteitä itsellenne tai yrityksellenne tai muita ammuntaan liittyviä laitehankintoja.

Ohjelmapalvelutilaisuuksissakaan ei tarvitse sählätä eikä säheltää, kun osuvan viihteen tarjoaa ja toteuttaa kokenut ammunnan ammattilainen yhdessä osaavien ohjaajien kanssa!

Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2020 OSUKO | Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now