Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2020 OSUKO | Proudly created with Wix.com

OSUKO Ammunta & Ohjelmapalvelu

OSUKO Ammunta (Asekonsultti Antti Jokinen, Oulun Viihdeammunta) on vuonna 2011 perustettu asealan ja ohjelmapalvelualan yritys. Keskityimme aluksi viihteelliseen ammunta-aiheiseen ohjelmapalveluun. Alkuvaiheen jälkeen perustaja-Antin pitkäaikaisen kilpaharrastuksen myötävaikutuksella tarjontaamme lisättiin tuotemyynti. Tuotemyyntimme keskittyy tällä hetkellä ammunnan harjoittelulaitteisiin ja ampumasuorituksen analysointilaitteisiin sekä erilaisiin ampumasimulaattoreihin. Tuotteet on mahdollista tilata suoraan Holvi-verkkokaupastamme. Tuotteiden maahantuonnin ja myynnin sekä ohjelmapalvelun lisäksi tarjoamme viihdeammuntalaitteiden vuokrausta. Yhtenä palvelumuotona tarjoamme myös asealaan, kuten ampumaratasuunnitteluun liittyvää konsultointia. Vuonna 2019 teimme pienen brändimuutoksen, jonka tuloksena olemme nyt: OSUKO Ammunta ja OSUKO Ohjelmapalvelu!

MITEN VIIHDEAMMUNTA MÄÄRITELLÄÄN?

VIIHDEAMMUNTA on viihteellistä, turvallista ja helposti seurattavaa reipasta ammunta-aiheista ajanvietettä kaikenlaisiin yksityisten, yhteisöjen ja yritysten sekä muiden tapahtumajärjestäjien yleisö-, asiakas- ja työntekijätilaisuuksiin sekä erilaisiin juhliin ja illanviettoihin! Tärkeintä ei ole napakympin ampuminen, vaan se, että osumasta syntyy yhteisesti koettavaa osuvaa viihdettä! (c) Oulun Viihdeammunta

Osuvaa viihdettä ammattitaidolla ja asenteella!

Antin kisaennätykset/Competition Records

588 p  Isopistooli/Center fire Pistol (.32, 25 m)

580 p  Ilmapistooli/Air Pistol (.177, 10 m)

578 p  Sotilaspika/Military Rapid Fire (.32 , 25 m)

566 p  Vakiopistooli/Standard Pistol (.22, 25 m)

558 p  Vapaapistooli/Free Pistol (.22, 50 m)

Antti Jokinen
 

[ yrittäjä ja kilpa-ampuja ]

 

Yrityksen perustaja ja kilpa-ampuja Antti Jokinen. Antin ammuntaosaaminen on kehittynyt pistooliammunnassa, jonka parissa hän on tehnyt pitkän ja ansiokkaan kilpa-ampujauran menestyksekkäässä Puolustusvoimien ammunnan edustusvalmennusjoukkueessa.

 

Antti on muun muassa

- vakiopistoolin Suomen Mestari (v. 2011)

- isopistoolin SM-hopeamitalisti (v. 2015)

- isopistoolin SM-pronssimitalisti (v. 2017)

- maastoammunnan PM-pronssimitalisti (v. 1995) ja

- vapaapistoolin ja maastoammunnan moninkertainen Sotilaiden Suomen Mestari sekä

- iso- ja vapaapistoolin moninkertainen Pohjois-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan Mestari.

 

Antti on Poliisihallituksen hyväksymä ase-alan elinkeinonharjoittaja (Aseiden käyttöön kouluttaminen). Antti omaa suoritettujen vastuuhenkilökokeiden kautta myös valmiudet kaupallisen ampumaradan ja asekaupan pitämiseen.

Antin suunnittelu- organisointi- ja johtamistaidot ovat hioutuneet niin Puolustusvoimien palveluksessa kuin yrittäjyyden ja monipuolisten opintojen aikana. Upseerin tutkinnon (1992) lisäksi Antti on kehittänyt osaamistaan muun muassa datanomin tutkinnon (2006) ja ammattikorkeakoulun taloushallinnon opintojen (2012-14) aikana sekä viimeksi suorittamalla ylemmän ammattikorkeakoulun Yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamisen tutkinnon (Tradenomi, Ylempi AMK, 2017).

Antin kokemus, ammuntaosaaminen ja henkilökohtaiset kontaktit kotimaisiin ja ulkomaisiin laitevalmistajiin mahdollistavat asiantuntevan palvelun Teille, jotka suunnittelette ampumaratoja tai viihdeammuntapisteitä itsellenne tai yrityksellenne tai muita ammuntaan liittyviä laitehankintoja.

Ohjelmapalvelutilaisuuksissakaan ei tarvitse sählätä eikä säheltää, kun osuvan viihteen tarjoaa ja toteuttaa kokenut ammunnan ammattilainen yhdessä osaavien ohjaajien kanssa!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now