top of page

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste (päivitetty 3.2.2022)

 

Rekisterinpitäjä

Asekonsultti Antti Jokinen

Puroilantie 40

91410 Jokirinne

Puhelin: 044-7000105

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Antti Jokinen (info@osuko.fi)

 

Rekisterin nimi

Asekonsultti Antti Jokisen asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Asekonsultti Antti Jokisen (Osukoshop-verkkokaupan ylläpitäjä) asiakkaaksi, ostanut verkkokaupasta tavaraa ja/tai osallistuu Asekonsultti Antti Jokisen järjestämään ampumakoulutukseen ja/tai ruutiaseilla toteutettavaan ohjelmapalvelutilaisuuteen.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Asekonsultti Antti Jokisen (+ aputoiminimien Oulun Viihdeammunta ja OSUKO Ammunta) asiakasrekisterin ylläpitämisessä, laskutustietojen tallentamisessa, lakisääteisessä patruunakirjanpidossa sekä asiakasviestinnässä ja aseiden käyttöön koulutettujen tietojen tallentamisessa. rekisteriä käytetään lisäksi yrityksen verkkokauppa- ja muiden asiakkaiden tilausten arkistoinnissa ja käsittelyssä sekä asiakassuhteiden hoitamisessa. Tietoja voidaan käyttää Asekonsultti Antti Jokisen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemmin kohdennetun sisällön tuottamiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Asekonsultti Antti Jokisella (+aputoiminimet OSUKO Ammunta, Oulun Viihdeammunta) on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse info (at) osuko.fi tai rekisterinhoitajalle.

 

Rekisterin tietosisältö

Ruutiaseilla toteutettuihin tilaisuuksiin osallistuneiden rekisterin sisältämät tiedot:

- Etu- ja sukunimi

- Syntymäaika

- Postiosoitetiedot

- Ampumakoulutuksessa henkilön tunnistamisen todentamiseksi käytetty tietolähde ja allekirjoitus.

Rekisteri voi sisältää vapaaehtoisesti annettuja tietoja: sähköpostitiedot, harrastaneisuus asealalla sekä annetun koulutuksen tiedot.

 

Verkkokauppaa varten pidettävän rekisterin sisältämät tiedot:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Tiedot käsitellyistä tilauksista

- Tilausten Postin seurantatiedot

 

Rekisteritietojen säännönmukaiset tietolähteet

Ruutiaseilla toteutettuun tilaisuuteen osallistuneet henkilöt ovat luovuttaneet tietonsa itse omalla suostumuksellaan.

 

Rekisteritietojen säännönmukainen luovutus

Asekonsultti Antti Jokisen asiakasrekisteri on tarkoitettu vain Asekonsultti Antti Jokisen sekä poliisiviranomaisten käyttöön.

 

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Jokaisella Asekonsultti Antti Jokisen asiakkaalla on oikeus pyytää yritykseltä omia rekisteritietojaan. Tietoja ei anneta puhelimitse. Tiedot voidaan antaa henkilökohtaisesti, kun henkilöllisyys on todennettu tai lähettämällä tiedot asiakkaan ruutiaseilla toteutetussa tilaisuudessa antamaan sähköpostiin. Muiden asiakkaiden tietoja ei anneta.

bottom of page