Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2020 OSUKO | Proudly created with Wix.com

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste (päivitetty 20.3.2019)

 

Rekisterinpitäjä

Asekonsultti Antti Jokinen

Onnelantie 14 A

90230 Oulu

Puhelin: 044-7000105

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Antti Jokinen (info@osuko.fi)

 

Rekisterin nimi

Asekonsultti Antti Jokisen asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Asekonsultti Antti Jokisen (Green Hunter Shop -verkkokaupan, nyk. OSUKO ylläpitäjä) asiakkaaksi, ostanut verkkokaupasta tavaraa ja/tai osallistuu Asekonsultti Antti Jokisen järjestämään ampumakoulutukseen ja/tai ruutiaseilla toteutettavaan ohjelmapalvelutilaisuuteen.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Asekonsultti Antti Jokisen (+ aputoiminimen Oulun Viihdeammunta) asiakasrekisterin ylläpitämisessä, laskutustietojen tallentamisessa, lakisääteisessä patruunakirjanpidossa sekä asiakasviestinnässä ja aseiden käyttöön koulutettujen tietojen tallentamisessa. rekisteriä käytetään lisäksi yrityksen verkkokauppa- ja muiden asiakkaiden tilausten arkistoinnissa ja käsittelyssä sekä asiakassuhteiden hoitamisessa. Tietoja voidaan käyttää Asekonsultti Antti Jokisen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemmin kohdennetun sisällön tuottamiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Asekonsultti Antti Jokisella (+aputoiminimi Oulun Viihdeammunta) on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse info (at) viihdeammunta.fi tai rekisterinhoitajalle.

 

Rekisterin tietosisältö

Ruutiaseilla toteutettuihin tilaisuuksiin osallistuneiden rekisterin sisältämät tiedot:

- Etu- ja sukunimi

- Syntymäaika

- Postiosoitetiedot

- Ampumakoulutuksessa henkilön tunnistamisen todentamiseksi käytetty tietolähde ja allekirjoitus.

Rekisteri voi sisältää vapaaehtoisesti annettuja tietoja: sähköpostitiedot, harrastaneisuus asealalla sekä annetun koulutuksen tiedot.

 

Verkkokauppaa varten pidettävän rekisterin sisältämät tiedot:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Tiedot käsitellyistä tilauksista

- Tilausten Postin seurantatiedot

 

Rekisteritietojen säännönmukaiset tietolähteet

Ruutiaseilla toteutettuun tilaisuuteen osallistuneet henkilöt ovat luovuttaneet tietonsa itse omalla suostumuksellaan.

 

Rekisteritietojen säännönmukainen luovutus

Asekonsultti Antti Jokisen asiakasrekisteri on tarkoitettu vain Asekonsultti Antti Jokisen sekä poliisiviranomaisten käyttöön.

 

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Jokaisella Asekonsultti Antti Jokisen asiakkaalla on oikeus pyytää yritykseltä omia rekisteritietojaan. Tietoja ei anneta puhelimitse. Tiedot voidaan antaa henkilökohtaisesti, kun henkilöllisyys on todennettu tai lähettämällä tiedot asiakkaan ruutiaseilla toteutetussa tilaisuudessa antamaan sähköpostiin. Muiden asiakkaiden tietoja ei anneta.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now