OHJELMAPALVELU

 OSUVAA VIIHDETTÄ! 

Turvallista ja viihteellistä ammunta-aiheista ohjelmapalvelua! Ampumasimulaattorit ja ammunta-aiheiset laitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin - perille tuotuna!

Viihteellinen simulaattoriammunta ja muut osuvat ampumalaitteemme tarjoavat osuvia elämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia! Toteutamme tilaisuutenne viihteelliset ja elämykselliset hetket interaktiivisilla ja turvallisilla ampumasimulaattoreilla, laseraseilla ja elektronisilla maalitauluilla sekä optisilla ampumalaitteilla.

 

Tarjolla muun muassa:

1) LaserSniper -ampumasimulattori

- metsästys- ja viihdeaiheinen laserampumasimulaattori, aseina laserhaulikko, -kivääri ja -pistooli

2) LaserShot -ampumasimulaattori

- LaserSniperin kaltainen metsästysaiheinen laserampumasimulaattori, aseina laserhaulikko, -kivääri ja -pistooli

3) Dynaaminen ammuntapaketti

- toiminnallinen, mutta turvallinen ampumapaketti, jolla saat luotua tapahtumiisi helposti toiminnallisen kilpailun, käytössä laserpistooli ja elektroniset valotaulut

4) Noptel -optinen ammuntapaketti

- tarkkuusammuntapaketti, jota jo Speden speleissä ihasteltiin, aseina armeijasta tuttu rynnäkkökivääri (turvallinen airsoft-ase) tai ilmapistooli

5) MantisX -ampumapaketti

- helppokäyttöinen tarkkuusammuntapaketti, aeena airsoft-ase.

Olipa kyseessä yritys- tai yksityistilaisuus, asiakas- tai messutapahtuma, virkistyspäivä tai TYHY-päivä, häät, synttärit, pikkujoulut, polttarit tai jokin muu tilaisuus, ampumalaitteemme tarjoavat niihin osuvan ja viihteellisen elämyksen. Metsästysaiheisen ammunnan tai tarkkuusammunnan avulla leikkimielinen kisailu onnistuu helposti!

Ampumalaitteet sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, eikä osallistumiseen tarvita aiempaa kokemusta ampumisesta. Ampumasimulaattorien metsästysaiheisista ammuntavideoista löytyy varmasti jokaiselle se oma suosikki, joka innostaa ampumaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla voimme tarjota osallistujille elämyksiä ja ampuvalle ryhmälle lisää yhteishenkeä.

Simulaattoriammunta ja muut ampumalaitteet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä, eivätkä ne edellytä edes kuulon suojausta. Viihteellisessä ohjelmapalvelussa käytettävät laser-aseet ja ilma-aseissa käytettävät optiset ammunnan harjoittelulaitteet eivät aiheuta vaaraa niiden käyttäjille eikä niillä voi vahingoittaa muita ihmisiä. Laitteet on helppo tuoda haluttuun paikkaan ja niiden pystyttäminen vie vain hetken.

Katso esimerkkivideo dynaamisesta ammunnasta TÄSTÄ.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:

info (at) osuko.fi

Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2020 OSUKO | Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now