top of page

NOPTEL Sport II

-optinen ammunnan harjoittelulaite

Noptel Sport II -ammunnan harjoittelulaitteen avulla valmentautuvat niin kansainvälisen tason huippuampujat kuin täydellisen riistaosuman metsästäjät! Noptelin kyky ampumasuorituksen mittaamiseen on parasta, mitä markkinoilla olevat laitteet tarjoavat. Noptelin rooli valmennuksen tukena ja ampujan kehittymisessä on erinomainen!

 

Noptelin lisäksi tarvitset harjoitteluun vain oman aseesi ja tietokoneen. Laitepaketti sisältää ammunnan harjoittelulaitteen, tarvittavat taulut ja kuljetuskotelon. Laitteen mukaan on mahdollista hankkia myös Picatinny-varustekiskoon soveltuva sovitin.

Huom! Varmistuthan, että tietokoneesi käyttöjärjestelmäversio on Windows 8 tai uudempi. Vanhempikin versio (Win 7 tai XP) toimii edellyttäen, että käyttöjärjestelmä on päivitetty säännöllisesti.

 

Noptelit kotimaassa myy OSUKO.

Tilaa oma Noptelisi nyt!

 

Lisää tietoa Noptel Oy:n kotisivuilta: www.noptel.fi

Noptel = Number one system for optical shooting training!

 

We deliver the most accurate optical shooting training system: the Noptel Sport II. With this system you have an excellent chance to better your skills in shooting. Ask for a quotation and order Noptel Sport II to your offspring, yourself, your friend or to your shooting club!!

Vältä huteja ja säästä kuteja, hanki oma Noptel Sport II –ammunnan harjoittelulaite!

NOPTEL

bottom of page