MANTIS

MANTIS -ammunnan harjoittelulaitteet

Mantis Shooting Performance System

Nämä ne ovat PRO! Mantis ammunnan harjoittelulaitteet nyt kaikenlaiseen ammuntaan! Olitpa sitten Practical-, SRA-, IDPA-, AIPSC-, skeet- tai trap-ampuja, jousiampuja, poliisi tai muu viranomainen tai sitten omaksi ilokseen ampuva harrasteampuja, Mantis-harjoittelulaitteiden avulla tehostat harjoitteluasi helpommin kuin uskotkaan! Mantikset voidaan asentaa pistooliin, kivääriin (ml. RK/AR), haulikkoon ja jouseen!

Vertailun helpottamiseksi: MANTIS VERTAILUTAULUKKO

1.   MANTISX

Mantis-tuoteperheen ensimmäisenä ilmestynyt harjoittelulaite mittaa ampumasuorituksestasi erityisesti kahta kolmesta tärkeästä osa-alueesta: pitoa ja liipaisua. Voit harjoitella laitteella missä tahansa, kuten kotona kuivaharjoitteluna tai ampumaradalla patruunoiden (Live fire, max .50 kal) kanssa. Pääasia on, että keskityt hyvään pitoon ja liipaisun puhtauteen, kuten tarkassa ammunnassa yleensäkin! MantisX:n erona muihin malleihin on ruuvikiinnitys ja laitteen rungon leveneminen kiinnityksen helpottamiseksi esim. Steyrin piipun kehykseen tai muuhun kuin Picatinny-kiskoon.

2.   MANTIS X2

Tulossa UUTUUS 2020! Tuoteperheen "kevytversio" Mantis X2 soveltuu vain kuivaharjoitteluun.

3.   MANTIS X3

Mantis X3 tarjoaa ampujalle reaaliaikaisen mahdollisuuden ampumasuorituksen seurantaan ja analysointiin. X3 on menestyksekkään MantisX:n parannettu versio ja kolmen vuoden tuotekehityksen tulos. X3 on perin pohjin uudistettu MantisX, aina muotoilua ja ohjelmistoa myöten. Alkuperäiseen MantisX:än verrattuna X3 on kooltaan 40 % pienempi ja 60 % kevyempi. Lisäksi X3:n akun kesto on kolme kertaa pidempi ja tiedonsiirtokyky nelinkertainen edeltäjäänsä verrattuna. X3:n uudistettu profiili ja kekseliäs lukitustekniikka mahdollistavat entistä laajemman yhteensopivuuden erilaisiin asekoteloihin!

4.   MANTIS X7

Mantis X7 tarjoaa haulikkoampujille reaaliaikaisen mahdollisuuden ampumasuorituksen seurantaan, analysointiin ja taltiointiin. X7:n tuotekehitykseen ovat osallistuneet maailman parhaat skeet- ja trap-ampujat sekä Yhdysvaltojen armeijan tarkka-ampujayksikkö. Ennennäkemätön palaute- ja analysointikyky auttavat jokaista urheiluampujaa kehittymään nopeammin ja harjoittelemaan entistä johdonmukaisemmin.

5.   MANTIS X8

Tulossa UUTUUS 2020! Mantis X8 on jousiampujille kehitetty versio.

6.   MANTIS X10

Mantis X10 kokeneille ja tosimielellä harjoitteleville! Menestyksekkään MantisX:n jälkiä seuraava X10 tarjoaa todellisille huipulle tähtääville ampujille entistä paremman mahdollisuuden ampumasuorituksen seurantaan ja analysointiin. X10 mahdollistaa analysoinnin, joka ei ennen ollut edes mitattavissa! Aseen lauetessa ja rekyylin heilauttaessa asekättä, X10 kykenee mittaamaan aseen liikkeen lisäksi myös ampujan rekyylin hallintakykyä. Tämä ominaisuus auttaa ampujaa kehittämään rekyyliä vähentäviä ampumatekniikoita ja vertailemaan erilaisia rekyylin hallintaan tarkoitettuja laitteita.

7.   MANTIS BLACKBEARD

Red laser- ja laserittomat mallit nyt varastossa! Mantis Blackbeard muuttaa Arskasi (AR15) sähkötoimiseksi harjoitteluaseeksi käden käänteessä - tai paremminkin piipun käänteessä! Mantis Blackbeard koostuu kahdesta osasta: elektroniikan sisältävästä luistista ja lipasakusta. Mantis Blackbeard mahdollistaa laukaukset ilman manuaalista lataamista ja soveltuu myös simulaattoriammuntaan. Akun kesto jopa 100000 laukausta!

 

Tsekkaa video tästä Mantiksen uudesta Auto-Resetting Triggeristä täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=g-xVAnuP3Kk&t=40s

MANTIS-laitteet soveltuvat

- kuivaharjoitteluun,

- airsoft-aseilla harjoitteluun

- jousiammuntaan SEKÄ

- kovapanosammuntaan, valmistajan mukaan aina .50 kaliiperiin asti!

Ilmainen sovellus Google Playsta tai Apple Storesta! Lataa sovellus ja tutustu siihen, vaikka sinulla ei olisikaan vielä omaa Mantista.

Harjoittelun tueksi: Lipaskisko tai piippuadapteri! Lippaan pohjaan tai muuhun kohtaan kiinnitettävä Universal-kisko tai asekohtainen adapteri Mantiksen kiinnitystä varten. Lipaskisko mahdollistaa muun muassa vetoharjoittelun suoraan aseen kotelosta.

Lisää kiskoja ja adaptereita verkkokaupassamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info (at) osuko.fi

Meiltä löytyy myös Recover Tactical -piippuadaptereita ja Pink Rhino-laserpatruunoita.

MANTIS

X3 ja

X10 Elite

MANTISX

MANTISX

MANTIS

X2 X3 ja

X10 Elite

MANTISX ja  X2/X3/X7/X8/X10 kokoero

MANTIS-tuoteperhe:

Tehokkaat laitteet erityisesti ammunnan harjoitteluun pistoolilla, kiväärillä, haulikolla ja nyt myös jousella!

Mantisten hinnat alkavat 159,90 eurosta (MantisX).

 

HUOM!

Jos aseestasi puuttuu varustekisko, niin lipas- tai piippukiskolla saat Mantiksen kiinnitettyä!

Huom! Uutuutena meillä myös Recover Tactical -tuotemerkin Picatinny-kiskomoduleita esim. Glockiin!

Adaptereita ( Mount Rail ) on erilaisia. ​Saatavilla nyt muun muassa:

​​​- Beretta 92FS/M9

- BR7 -piippuadapteri

- Competition Air Pistol (ilma-aseisiin)

- Glock Double Stack

- Sig Sauer P226

- STI 2011

- Universal -picatinnykisko

- Wilson Combat 1911 9mm

- Wilson Combat 1911 45 kal.

Lähetä viesti Yhteydenotto-lomakkeella ja tee tilaus tai tilaa suoraan verkkokaupasta!

Universal

Glock

1911

Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2020 OSUKO | Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Mantis_sivukuva.jpg

Go to link