top of page

LASER SHOT

LASER SHOT -ampumasimulaattorit

LaserShot Simulations (USA)

Simulaattorivalmistajien globaalin johtajan Laser Shotin monipuolinen ampumasimulaattori tehokasta ja toiminnallista harjoittelulaitetta hakevalle ampujalle, ampumaseuralle, metsästysseuralle ja viranomaiselle (puolustusvoimat, poliisi, raja, tulli, ym.).

Laser Shot -simulaattoripaketin kokoonpanot sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaan valittavana on laaja valikoima ammuntasovelluksia (practical, metsästys, viihde, viranomainen), aseita ja laitteita, kuten tietokone ja projektori.

Laser Shotiin ammuntasovellusvalikoimaan voit tutustua tästä linkistä: Ammuntasovellukset
Huom! Laser Shotin practical- ja muissa toiminta-ammunnallisissa sovelluksissa lukuisia eri stageja ja vaihtoehtoja!

Laser Shot Sim7.JPG

Laser Shotin laajasta ammuntasovellusvalikoimasta löytyy useimpien ampujien tarpeita monipuolisesti palveleva kokonaisuus. Valmistajan sivuihin voit tutustua osoitteessa: www.lasershot.com. Tilaukset maahantuojalta OSUKO Ammunta: info@osuko.fi tai soittamalla numeroon 044-7000105.

Vaivaton ja käyttäjäystävällinen simulaattoripaketti syntyy esimerkiksi Laser Shot LS120 osumailmaisinkamera/projektori-paketilla (SimRange) ja NUC8 Mini Gaming PC -tietokoneen yhdistelmällä. Halutut ohjelmat asennetaan tehtaalla valmiiksi ja ammuntaa varten ei tarvitse kuin laittaa virrat päälle, suorittaa ohjelmallinen kohdistus ja aloittaa ammunta. Näiden lisäksi tarvitaan vain ase ja valkokangas tai valkoinen seinä.

 

LaserShotin IR-laserkiväärien, IR-laserpistoolin ja IR-laserhaulikon tai jonkin muun IR-laseraseen (rekyylillä tai ilman) suosittelemme tilaamaan simulaattorin tilauksen yhteydessä. Halutessa voi käyttää myös  omia ruuti- tai airsoft-aseita OSUKO:n maahantuomien Laser Ammon SureStrike-infrapunapatruunoiden (IR 850 nm) avulla. Laser Shotin projektorin tuottama kuvakoko saadaan vaivattomasti kasvatettua useampaan metriin (4-6 m) ja silti pidettyä ampujan etäisyys kuvaan lyhyenä. Tämä onnistuu Laser Shotin projektoriin integroidulla osumailmaisin kameralla.

92c01ac8-3766-4ee9-b4f4-4538087dd3dc.jpeg

Laser Shot tarjoaa metsästysammunnan harjoittelua ja viihteellisempää ammuntaa varten lukuisia metsästys- ja koulutusohjelmia. Virtual Hunting ja Hunter Education -sovellusten avulla metsästäjät ja metsästysseurat voivat opettaa ja harjoitella aseen turvallista käyttöä, aseiden rakenteita ja huoltoa, metsästysammuntatilanteita ja saaliiseen vaikuttavia laukauksia. Toiminta-ammuntasovellukset, kuten Practical Alpha-Juliet, Pro Shooting Challenge- ja Steel Challenge, mahdollistavat aseen käytön monipuolisen harjoittelun tehokkaasti ja tilanteenmukaisesti!

Ota yhteyttä maahantuojaan ja kysy lisää: info@osuko.fi tai p. 044-7000 105.

LASER SHOT ON HELPPOKÄYTTÖISYYTENSÄ JA MONIPUOLISUUTENSA VUOKSI VARMA JA KILPAILUKYKYINEN VAIHTOEHTO MUIHIN SIMULAATTOREIHIN VERRATTUNA!

Näissä Youtube-linkeissä pari Laser Shot -ampumasuoritusta:
Pistooli: https://youtu.be/invV_edZcnM
Haulikko: https://youtu.be/cO7mM5Xqves

HOX HOX! Laser Shot tarjoaa myös viranomaisille erittäin monipuoliset harjoittelujärjestelmät. Kysy lisää: info@osuko.fi tai p. 044-7000 105.

LS SimRange paketin sisältö.jpg
Laser Shot logo.JPG
bottom of page