top of page

LASER SHOT

LASER SHOT -laserampumasimulaattori

LaserShot Simulations (USA)

Monipuolinen Laser Shot -ampumasimulaattori tehokasta ja toiminnallista harjoittelulaitetta hakevalle yksityiselle ampujalle, ampuma-/metsästysseuralle ja viranomaiselle.

Näissä Youtube-linkeissä pari Laser Shot -ampumasuoritusta:

Pistooli: https://youtu.be/invV_edZcnM

Haulikko: https://youtu.be/cO7mM5Xqves

Amerikkalaisen Laser Shotin laajasta ammuntaohjelmista löytyy useimpien ampujien tarpeita monipuolisesti palveleva kokonaisuus. Laser Shotin koko tarjontaan (Viranomaiset/Toiminta-ampujat/Metsästäjät) voi tutustua osoitteessa: www.lasershot.com.

Vaivattomin ja käyttäjäystävällisin paketti syntyy LS120 Osumailmaisinkamera/projektori-paketilla (SimRange) ja NUC8 Mini Gaming PC -tietokoneen yhdistelmällä. Halutut ohjelmat asennetaan tehtaalla valmiiksi ja ammuntaa varten ei tarvitse kuin laittaa virrat päälle ja aloittaa ammunta. Näiden lisäksi tarvitaan vain ase ja valkokangas tai valkoinen seinä. LaserShotin infrapunakiväärin, SIM 7 infrapunapistoolin ja 870 Remington infrapunahaulikon tai jonkin muun infrapuna-aseen (rekyylillä tai ilman) suosittelemme tilaamaan simulaattorin tilauksen yhteydessä. Halutessa voi käyttää myös  omia ruuti- tai airsoft-aseita OSUKO:n maahantuomien Laser Ammon SureStrike-infrapunapatruunoiden (IR) avulla.

Laser Shot tarjoaa viihdettä ja metsästysammunnan harjoittelua varten lukuisia metsästysohjelmia ja toiminta-ammuntaohjelmia, kuten Practical Alpha-Foxtrot- ja Pro Shooting Challenge 1-5 ammuntapaketit.

Ota yhteyttä kotimaan myyntiin ja kysy lisää: info (at) osuko.fi tai p. 044-7000105 (Antti).

92c01ac8-3766-4ee9-b4f4-4538087dd3dc.jpeg
Laser Shot Sim7.JPG
LS SimRange paketin sisältö.jpg
Laser Shot logo.JPG
bottom of page