top of page

ECOAIMS

ECOAIMS -urheiluammuntatuotteet

 

Turvalliset EKO-AIMS Oy:n urheiluammuntalaitteet myös meiltä!

 

Saatavilla laser- ja kameratekniikkaan perustuvia turvallisia ammuntaan ja ampumahiihdon harjoitteluun sekä nykyaikaiseen 5-otteluun (UIPM) soveltuvia laser-aseita ja taululaitteita.

 

Ecoaims -tuotteiden avulla on mahdollista luoda esimerkiksi koululaisille turvallinen ja viihteellinen keskittymistä kehittävä yhteinen elämys. Ecoaims -tuotteiden hankinnalla esimerkiksi koulut voivat kehittää itselleen sopivia kilpailuja ja nuorille virikkeellisiä tapahtumia muiden liikunnallisten lajien rinnalle. Mikä olisikaan sykähdyttävämpää kuin oman koulun kisailutuokio ampumahiihtoa jäljitellen - leikkimielisesti ja turvallisesti!

 

Huom! Laadukkaita Ecoaims-ampumalaitteita myös näkörajoitteisille.

Monipuolisesta Ecoaims-tuoteperheestä löytyy vaihtoehto useimpiin ammuntatarpeisiin. Ota yhteyttä, kerro tarpeesi, niin suunnitellaan yhdessä sinulle/teille soveltuva ampumalaitekokonaisuus!

Kivääri_kokomustana.jpg

Ecoaims-kiväärit saatavana myös kokomustana.

Huipputuote harjoitteluun ja osuvaan viihteeseen esimerkiksi kuvassa näkyvä Eko-Aimsin optinen pistooli P3-E. näyttölaite E-Di3 ja elektroninen viiden (5) taulun ampumahiihtotaulu ELT-430 sekä elektroninen taulu TAR-100.

Lähetä viesti Yhteydenotto-sivulla ja kysy lisää!

bottom of page