ECOAIMS

ECOAIMS -urheiluammuntatuotteet

 

Turvalliset EKO-AIMS Oy:n urheiluammuntalaitteet myös meiltä!

 

Saatavilla laser- ja kameratekniikkaan perustuvia turvallisia ammuntaan ja ampumahiihdon harjoitteluun sekä nykyaikaiseen 5-otteluun (UIPM) soveltuvia laser-aseita ja taululaitteita.

 

Ecoaims -tuotteiden avulla on mahdollista luoda esimerkiksi koululaisille turvallinen ja viihteellinen keskittymistä kehittävä yhteinen elämys. Ecoaims -tuotteiden hankinnalla esimerkiksi koulut voivat kehittää itselleen sopivia kilpailuja ja nuorille virikkeellisiä tapahtumia muiden liikunnallisten lajien rinnalle. Mikä olisikaan sykähdyttävämpää kuin oman koulun kisailutuokio ampumahiihtoa jäljitellen - leikkimielisesti ja turvallisesti!

 

Huom! Laadukkaita Ecoaims-ampumalaitteita myös näkörajoitteisille.

Monipuolisesta Ecoaims-tuoteperheestä löytyy vaihtoehto useimpiin ammuntatarpeisiin. Ota yhteyttä, kerro tarpeesi, niin suunnitellaan yhdessä sinulle/teille soveltuva ampumalaitekokonaisuus!

Ecoaims-kiväärit saatavana myös kokomustana.

Huipputuote harjoitteluun ja osuvaan viihteeseen esimerkiksi kuvassa näkyvä Eko-Aimsin optinen pistooli P3-E. näyttölaite E-Di3 ja elektroninen viiden (5) taulun ampumahiihtotaulu ELT-430 sekä elektroninen taulu TAR-100.

Lähetä viesti Yhteydenotto-sivulla ja kysy lisää!

Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2021 OSUKO | Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now