AMPUMASIMULAATTORIT

Laser Ammo -laserampumasimulaattorit

Laser Ammo (USA/ISR)

Laser Ammon Smokeless Range -ampumasimulaattori toiminnallisine lisäosineen soveltuu erinomaisesti niin koti-, yritys- kuin ampumaseurakäyttöön! Smokeless Range -simulaattori sisältää 10 erilaista ampumasimulaatiota/-peliä, joilla hupi ja harjoittelu onnistuvat osuvasti! Smokeless Range lisäpakettivalikoimasta  voi valita erilaisia toiminta-ammuntaan soveltuvia tai metsästysaiheisia lisäpaketteja, joilla simulaattorista saadaan peruspakettia monipuolisempia ja viihdyttävämpi! Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorihankinta on hyvin kustannustehokas, tarvitset lisäksi vain omiin aseisiisi sopivat laserpatruunat (suositus IR = infrapuna). Tehokas vaihtoehto on 1 kpl 9mm IR-patruuna ja aseisiin sopivat adapterit (esim. 12G haulikko, .223, .308, 30-06).

 

Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorin lisäpaketteineen voit hankkia suoraan verkkokaupastamme (osuko.fi) tai ottamalla yhteyttä: info (at) osuko.fi.

LASERSHOT -laserampumasimulaattorit

LaserShot Simulations (USA)

Haluatko harjoitella tehokkaasti kotioloissa? Tarvitsetko kotiisi osuvaa viihdettä?! Olisiko yritykselle tai yhdistykselle vihdoin aika hankkia tämän päivän harjoittelulaite?

LaserShotin ampumasimulaattori voisi olla ratkaisu pulmaan!

Amerikkalaisen LaserShotin laajasta ammuntasovellusvalikoimasta löytyy "jokaiselle jotakin" -teemalla varmasti tarpeisiinne vastaava kokonaisuus. LaserShotin tarjontaan voi tutustua osoitteessa: www.lasershot.com.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info (at) osuko.fi tai p. 044-7000105 (Antti).

Kokosimme tähän esimerkkitarjouksen, joka havainnollistaa LaserShotin tarjontaa ja hintoja:

Esimerkkitarjouksen sisältö:

LS120 Osumailmaisinkamerapaketti

NUC8, Mini Gaming PC -tietokone

Laserkivääri (Infrapuna)

SIM 7 Laserpistooli (Infrapuna ja Red Laser)

"870 Remington" Laserhaulikko (Infrapuna)

Practical Alpha-Foxtrot ammuntapaketti

Pro Shooting Challenge 1-5 ammuntapaketti

Esimerkkitarjouksen muut ammuntasovellukset:

-CQC Alpha Pack

-Steel Challenge

-Reaction Plates

-Dove Hunter

-European Tower Hunting: Pheasant Hunt

-The Saloon

-Five Stand

-Bear Hunt

-Full Boar

-Mallard Hunt

-Prairie Dog Hunt

-Rabbit Hunter

-Roe Deer

-Speed Trap II

-Target Shootin’

-Wild Turkey Hunter.

Pakettihinta: 11250,00 euroa, sis. ALV:n 24 %. Näiden lisäksi tarvitset vain videotykin ja valkokankaan tai valkoisen seinän.

Esimerkkitarjouspaketti SimRange -projektorilla, johon on integroitu osumailmaisinkamera, hintaan: 14250,00 euroa, sis ALV:n 24 %. Tähän pakettiin et tarvitse lisäksi muuta kuin valkokankaan tai valkoisen seinän!

Ampumasimulaattorit ruutiaseille

Tosielämän metsästystilanteesta seuraava? Oikeaa metsästystilannetta vastaava, mutta sisätiloissa?! Tässäpä ratkaisu: Ampumakino ruutiaseille!

Yhteistyömme tunnettujen saksalaisten simulaattorivalmistajien kanssa mahdollistavat ampumakinojen (sisäampumasimulaattori ruutiaseille) tarjoamisen teille, joilla on halu

- tuottaa asiakkaille tavallisesta poikkeavia ammuntaelämyksiä sisäampumaradalla

- tarjota viranomaisille turvallinen interaktiivinen kovapanosharjoittelupaikka tai

- mahdollistaa asiakkaille tulevien metsästyskohteiden ammunnan harjoittelu!

Ampumakinon peruspaketin lähtöhinta on n. 139 000 euroa (alv 0 %). Peruspaketti sisältää täydellisen laitteiston asennuksineen, 25 ammuntaskenaariota ja 50 metsästysvideota todellisista luonnossa tapahtuvista metsästystilanteista.

Ole hyvä ja ota osuvasti yhteyttä, jos suunnitelmissanne on ampumakinon rakentaminen. Autamme radan toteuttamisessa aina suunnittelun alkutaipaleesta osuvaan lopputulokseen!

Katso esimerkki villisian metsästyksestä .308 kal Blaser-kiväärillä saksalaisessa ampumakinossa painamalla TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Yhteydenotot: info (at) osuko.fi tai 044-7000105