AMPUMASIMULAATTORIT

Laser Shot -laserampumasimulaattorit
Laser Ammo (USA)

Helppokäyttöinen ja todella toiminnallinen Laser Shot -ampumasimulaattori SimRange -kamera/projektoriyhdistelmällä, soveltuu niin koti-, yritys- kuin ampumaseurakäyttöön! Laser Shot on yhdysvaltojen viranomaisten laajasti käyttämä simulaattorivalmistaja. Tuotteet ovat laadukkaita ja ampumasimulaatiot toiminnallisia, valittavana on lukuisa määrä practical- ja muita steel target -lisäosia, samoin kuin metsästysammuntaan löytyy niin opetuslisäosaa kuin eläinlisäosia (sorsa, peura, villisika, kyyhky, ym.) Laser Shot toimii infrapunapatruunoilla. Laser Shot-tilauksen yhteydessä on tilattavissa myös IR-aseet (erilaiset pistoolit, kiväärit, haulikot).
Laser Shot SimRange -simulaattorin lisäosineen voit tilata suoraan verkkokaupastamme (osuko.fi). Tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden tilaamiseksi ota suoraan yhteyttä:
info (at) osuko.fi tai puh. 044-7000105/Antti.

92c01ac8-3766-4ee9-b4f4-4538087dd3dc_edited.png

Laser Ammo -laserampumasimulaattorit
Laser Ammo (USA/ISR)

Laser Ammon Smokeless Range -ampumasimulaattori toiminnallisine lisäosineen soveltuu erinomaisesti niin koti-, yritys- kuin ampumaseurakäyttöön! Smokeless Range -simulaattori sisältää 10 erilaista ampumasimulaatiota/-peliä, joilla hupi ja harjoittelu onnistuvat osuvasti! Smokeless Range lisäpakettivalikoimasta  voi valita erilaisia toiminta-ammuntaan soveltuvia tai metsästysaiheisia lisäpaketteja, joilla simulaattorista saadaan peruspakettia monipuolisempia ja viihdyttävämpi! Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorihankinta on hyvin kustannustehokas, tarvitset lisäksi vain omiin aseisiisi sopivat laserpatruunat (suositus IR = infrapuna). Tehokas vaihtoehto on 1 kpl 9mm IR-patruuna ja aseisiin sopivat adapterit (esim. 12G haulikko, .223, .308, 30-06).
 
Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorin lisäpaketteineen voit hankkia suoraan verkkokaupastamme (osuko.fi) tai ottamalla yhteyttä: info (at) osuko.fi.

Ampumasimulaattorit ruutiaseille

Tosielämän metsästystilanteesta seuraava? Oikeaa metsästystilannetta vastaava, mutta sisätiloissa?! Tässäpä ratkaisu: Ampumakino ruutiaseille!

Yhteistyömme tunnettujen saksalaisten simulaattorivalmistajien kanssa mahdollistavat ampumakinojen (sisäampumasimulaattori ruutiaseille) tarjoamisen teille, joilla on halu

- tuottaa asiakkaille tavallisesta poikkeavia ammuntaelämyksiä sisäampumaradalla

- tarjota viranomaisille turvallinen interaktiivinen kovapanosharjoittelupaikka tai

- mahdollistaa asiakkaille tulevien metsästyskohteiden ammunnan harjoittelu!

Ruutiaseilla ammuttavan ampumasimulaattorin (ampumakino) lähtöhinta ei ole pienimmästä päästä, joten käyttötarkoitus ja rahoitus on hyvä olla selvänä. Peruspaketti sisältää täydellisen laitteiston asennuksineen, 25 ammuntaskenaariota ja 50 metsästysvideota todellisista luonnossa tapahtuvista metsästystilanteista. Viranomaisharjoittelun ammuntaskenaarioita on tilattavissa lukuisa määrä, samoin kuin muita toiminnallisia ammunta- ja metsästysvideoita.

Ole hyvä ja ota osuvasti yhteyttä, jos suunnitelmissanne on ampumakinon rakentaminen. Autamme radan toteuttamisessa aina suunnittelun alkutaipaleesta osuvaan lopputulokseen!

Katso esimerkki villisian metsästyksestä .308 kal Blaser-kiväärillä saksalaisessa ampumakinossa painamalla TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Yhteydenotot: info (at) osuko.fi tai 044-7000105