AMPUMASIMULAATTORIT

Laser Ammo -laserampumasimulaattorit

Laser Ammo (USA/ISR)

Laser Ammon Smokeless Range -ampumasimulaattori toiminnallisine lisäosineen soveltuu erinomaisesti niin koti-, yritys- kuin ampumaseurakäyttöön! Smokeless Range -simulaattori sisältää 10 erilaista ampumasimulaatiota/-peliä, joilla hupi ja harjoittelu onnistuvat osuvasti! Smokeless Range lisäpakettivalikoimasta  voi valita erilaisia toiminta-ammuntaan soveltuvia tai metsästysaiheisia lisäpaketteja, joilla simulaattorista saadaan peruspakettia monipuolisempia ja viihdyttävämpi! Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorihankinta on hyvin kustannustehokas, tarvitset lisäksi vain omiin aseisiisi sopivat laserpatruunat (suositus IR = infrapuna). Tehokas vaihtoehto on 1 kpl 9mm IR-patruuna ja aseisiin sopivat adapterit (esim. 12G haulikko, .223, .308, 30-06).

 

Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorin lisäpaketteineen voit hankkia suoraan verkkokaupastamme (osuko.fi) tai ottamalla yhteyttä: info (at) osuko.fi.

LASERSHOT -laserampumasimulaattorit

LaserShot Simulations (USA)

Haluatko harjoitella tehokkaasti kotioloissa tai seuran majalla? Tarvitsetko kotiisi osuvaa viihdettä?! Olisiko yritykselle tai yhdistykselle vihdoin aika hankkia tämän päivän harjoittelulaite? LaserShotin ampumasimulaattori voisi olla ratkaisu pulmaan!

Amerikkalaisen LaserShotin laajasta ammuntasovellusvalikoimasta löytyy "jokaiselle jotakin" -teemalla varmasti tarpeisiinne vastaava kokonaisuus. LaserShotin tarjontaan voi tutustua osoitteessa: www.lasershot.com.

Vaivattomin ja käyttäjäystävällisin paketti syntyy LS120 Osumailmaisinkamerapaketilla (SimRange) ja NUC8 Mini Gaming PC -tietokoneen yhdistelmällä. Halutut ohjelmat asennetaan tehtaalla valmiiksi ja sinun ei tarvitse kuin laittaa virrat päälle ja aloittaa ammunta. Näiden lisäksi tarvitset vain aseen ja valkokankaan tai valkoisen seinän. LaserShotin laserkiväärin, SIM 7 -laserpistoolin ja 870 Remington -laserhaulikon voit tilata tarpeesi mukaan. Voit myös käyttää omia ruuti- tai Airsoft-aseitasi meiltä saatavien infrapunapatruunoiden avulla.

LaserShot tarjoaa viihdettä ja harjoittelua varten lukuisia metsästyssovelluksia ja toiminta-ammuntasovelluksia, kuten Practical Alpha-Foxtrot- ja Pro Shooting Challenge 1-5 ammuntapaketit.

Ota yhteyttä kotimaan myyntiin ja kysy lisää: info (at) osuko.fi tai p. 044-7000105 (Antti).

Ampumasimulaattorit ruutiaseille

Tosielämän metsästystilanteesta seuraava? Oikeaa metsästystilannetta vastaava, mutta sisätiloissa?! Tässäpä ratkaisu: Ampumakino ruutiaseille!

Yhteistyömme tunnettujen saksalaisten simulaattorivalmistajien kanssa mahdollistavat ampumakinojen (sisäampumasimulaattori ruutiaseille) tarjoamisen teille, joilla on halu

- tuottaa asiakkaille tavallisesta poikkeavia ammuntaelämyksiä sisäampumaradalla

- tarjota viranomaisille turvallinen interaktiivinen kovapanosharjoittelupaikka tai

- mahdollistaa asiakkaille tulevien metsästyskohteiden ammunnan harjoittelu!

Ampumakinon peruspaketin lähtöhinta on n. 140 000 euroa (alv 0 %). Peruspaketti sisältää täydellisen laitteiston asennuksineen, 25 ammuntaskenaariota ja 50 metsästysvideota todellisista luonnossa tapahtuvista metsästystilanteista.

Ole hyvä ja ota osuvasti yhteyttä, jos suunnitelmissanne on ampumakinon rakentaminen. Autamme radan toteuttamisessa aina suunnittelun alkutaipaleesta osuvaan lopputulokseen!

Katso esimerkki villisian metsästyksestä .308 kal Blaser-kiväärillä saksalaisessa ampumakinossa painamalla TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Yhteydenotot: info (at) osuko.fi tai 044-7000105