ACCURIZE

ACCURIZE Elektroninen taululaite

Accurize Target System

 

Langattomasti tabletin tai älypuhelimen kanssa toimiva elektroninen taululaite Accurize Target System!

Accurize Target System on uudentyyppinen ammunnan harjoittelulaite ampujalle, joka haluaa kehittää ampumataitoaan ampumaradan lisäksi kuivaharjoitellen joko kotona tai muualla sisätiloissa. Harjoittelu onnistuu omalla aseella tai laseraseella (Red Laser ja IR780), samalla taululaitteella voi harjoitella useamman erilaisen aseen kanssa. Harjoittelua varten tarvitaan Accurizen laserpatruuna (muun muassa: 9mm, .223, .308, 30-06, .357, .45, 6mm BR Norma, ym.) tai Laser Ammon SureStrike infrapunapatruuna (IR780).

 

Accurize taululaitteen käyttö onnistuu hyvin myös Laser Ammon infrapunapatruunalla varustetulla harjoitteluaseella (esim. SF30-Glock Pro Laser Training Pistol ​tai Recoil Enabled Training Pistol-CZ Shadow 2-780IR Laser). Laser Ammon tuotteet löydät meiltä verkkokaupasta tai erikseen tilaamalla: info at osuko.fi!

Accurize taululaite voidaan kiinnittää Accurize liikkuvaan rataan ja käyttää taululaitetta hirviammunnan tai muunlaisen liikkuvan maalin ammuntaan. Tällä paketilla voit rakentaa helposti turvallisen liikkuvan maalin radan kotiisi!

Luettelon Accurize taululaitteesta, laserpatruunoista ja lisävarusteista löydät TÄÄLTÄ.

Teemme yhteistyötä Accurizen maahantuojan Nordis Distribution Oy:n kanssa.

Accurize logo jpeg.JPG

Onnelantie 14 A - 90230 Oulu - Finland

Tel: +358 44 7000 105

Y-tunnus: 2387721-9

(VAT: FI23877219)

ALV.REK.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Instagram

© 2020 OSUKO | Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now