LASER SHOT

LASER SHOT -laserampumasimulaattorit

LaserShot Simulations (USA)

Ammattilaisille ja tehokkaasti toiminta-ammuntaa harjoitteleville aseen käyttäjille Laser Shotin laadukkaat ampumasimulaattorit.

Näissä Youtube-linkeissä pari Laser Shot -ampumasuoritusta:

Pistooli: https://youtu.be/invV_edZcnM

Haulikko: https://youtu.be/cO7mM5Xqves

Amerikkalaisen Laser Shotin laajasta ammuntasovellusvalikoimasta löytyy toiminta-ampujan tarpeita monipuolisesti palveleva kokonaisuus. Laser Shotin koko tarjontaan (Viranomaiset/Toiminta-ampujat/Metsästäjät) voi tutustua osoitteessa: www.lasershot.com.

Vaivattomin ja käyttäjäystävällisin paketti syntyy LS120 Osumailmaisinkamerapaketilla (SimRange) ja NUC8 Mini Gaming PC -tietokoneen yhdistelmällä. Halutut ohjelmat asennetaan tehtaalla valmiiksi ja sinun ei tarvitse kuin laittaa virrat päälle ja aloittaa ammunta. Näiden lisäksi tarvitset vain aseen ja valkokankaan tai valkoisen seinän. LaserShotin laserkiväärin, SIM 7 -laserpistoolin ja 870 Remington -laserhaulikon tai jonkin muun laseraseen rekyylillä tai ilman voit tilata tarpeesi mukaan. Voit myös käyttää omia ruuti- tai Airsoft-aseitasi meiltä saatavien infrapunapatruunoiden avulla.

Laser Shot tarjoaa myös viihdettä ja metsästysammunnan harjoittelua varten lukuisia metsästyssovelluksia ja toiminta-ammuntasovelluksia, kuten Practical Alpha-Foxtrot- ja Pro Shooting Challenge 1-5 ammuntapaketit.

Ota yhteyttä kotimaan myyntiin ja kysy lisää: info (at) osuko.fi tai p. 044-7000105 (Antti).